
A klasszikus alapanyagokon és azok arányain nem változtattunk, csak a megjelenést tettük elegánsabbá, különlegesebbé.
W.

Hozzávalók:
1 db kígyóuborka
1 gerezd fokhagyma 
3 csipet cukor
só
bors
2 evőkanál tejföl
néhány szál petrezselyem zöld
néhány csepp fehér borecet
Elkészítése:
A kígyóuborkát vékony szalagokra vágom.

Ezeket felcsavarom, 2-3 szalagból készül egy tekercs.

Megsózom a tekercseket.

A frissen őrölt bors sem maradhat el.

Megszórom néhány csipet cukorral, és az apróra vágott fokhagyma is rákerül.

Pipetta segítségével fehér balzsamecetet csepegtetek a rétegek közé.

Így hagyom állni 15-20 percig. Tálaláskor kerül rá a frissen vágott petrezselyemzöld és a tejföl.

Egy medvehagymavirággal koronáztuk meg.

A tejfölös uborkasaláta mi máshoz illene legjobban, mint a csirkepaprikáshoz?

