Coleslaw magyarul

Coleslaw magyarul

01_coleslaw_magyarul.jpg

Az olyan megoldások bizonyulnak a legnépszerűbbnek a mai világban, amelyek egyszerűen, kockázatmentesen, gyorsan meghozzák a kívánt eredményt. Ez egy ilyen megoldás, elronthatatlan. Az oldalon található recept alapján frissen elkészített csalamádéból, vagy akár régebben lezárt üvegből is dolgozhatunk. Kicsit összetettebb ízvilágú végeredményt kapunk, de talán jobban illeszthető a hazai igényekhez.

Hozzávalók:

240 g csalamádé
75 g majonéz
50 g tejföl

Elkészítése:

A csalamádét alaposan lecsepegtetem. 
02_coleslaw_magyarul.jpg

Ráteszem a majonézt.

03_coleslaw_magyarul.jpg

A tejfölt is az edénybe szedem, és elkeverem. 

04_coleslaw_magyarul.jpg

Tálalásra kész a majonézes káposztasaláta. 

05_coleslaw_magyarul.jpg

3 thoughts on “Coleslaw magyarul

  1. @trtales: a coleslaw mártásában van ecet(és citromlé is).

    Annyira nekem se tetszik, én egyszer csináltam hagymásan a coleslawt, jó volt, csak nem coleslaw… Csalamádéban meg van más is.

    Ez a rapid coleslaw, rögtön fogyasztható, a frissen készült nálam 4 órát érik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük