Az olyan megoldások bizonyulnak a legnépszerűbbnek a mai világban, amelyek egyszerűen, kockázatmentesen, gyorsan meghozzák a kívánt eredményt. Ez egy ilyen megoldás, elronthatatlan. Az oldalon található recept alapján frissen elkészített csalamádéból, vagy akár régebben lezárt üvegből is dolgozhatunk. Kicsit összetettebb ízvilágú végeredményt kapunk, de talán jobban illeszthető a hazai igényekhez.
Hozzávalók:
240 g csalamádé
75 g majonéz
50 g tejföl
Elkészítése:
A csalamádét alaposan lecsepegtetem.
Ráteszem a majonézt.
A tejfölt is az edénybe szedem, és elkeverem.
Tálalásra kész a majonézes káposztasaláta.
naneeeeee…..:(
broáfffff
@trtales: a coleslaw mártásában van ecet(és citromlé is).
Annyira nekem se tetszik, én egyszer csináltam hagymásan a coleslawt, jó volt, csak nem coleslaw… Csalamádéban meg van más is.
Ez a rapid coleslaw, rögtön fogyasztható, a frissen készült nálam 4 órát érik.