A köret és a husi egy pálcikán, egy tepsiben, egy időben. Nagyon ízletes és gyors étel.
W.
Hozzávalók:
6 db csirke felsőcomb filé kockákra vágva
500 g hámozott, félkarikára vágott krumpli
200 g póréhagyma vastag karikára vágva
250 g negyedelt csiperke gomba (vegyesen barna és fehér)
100 g füstölt szalonna
1 evőkanál repceolaj
só
bors
Elkészítése:
Bambusznyársakra fűzöm az előkészített alapanyagokat.
Sózom.
Borsozom.
Egy tepsit kiolajozok, elhelyezem benne a nyársakat. Alufóliát teszek rá. Így sütöm 160 fokon 1 órán keresztül.
Az alufóliát levéve 190 fokra állítom a sütőt, és bekapcsolom a légkeverést, így sütöm 10-12 percig.
Ha szépen megpirult, tálalom.
Igazán ínycsiklandozó, nem igaz?
Mert fokmérős légkeveréses sütő minden háztartásban van? Hogy is lehet enélkül élni?