
Felbuzdulva azon, hogy milyen jól sikerült a füstölt afrikai harcsa filé, elkezdtük párosítani fejben különböző ízekkel. Az itt látható tányérra füstölt pecsenye libamáj és mangópüré társaságában került bazsalikom hajtásokkal díszítve.
Hozzávalók:
150 g érett mangó
15 g kristálycukor
füstölt afrikai harcsa
füstölt pecsenye libamáj
só
bazsalikom hajtások
Elkészítése:
A hámozott, kockára vágott mangót edénybe teszem.

Rászórom a cukrot, enyhén sózom. Néhány perc alatt összefőzöm. Nem főzöm sokáig, így tudom a legtöbb ízt, és frissességet megőrizni a pürémben.

Rúdmixerrel pürésítem.

A füstölt harcsából szeleteket vágok.

A füstölt libamáj is szeletelésre kerül.

A tányérokra teszem a mangópürét.

A harcsa szeletekről leveszem a bőrét.

A mangópürére helyezem a máj és a hal szeleteket.

Végül a minihajtások is a tányérra kerülnek. Ropogós baguette-el, élvezettel majszoltuk.

